Menu Sluiten

Voorzetapparatuur Heftrucks


Voorzetapparatuur heftrucks

Informatie over voozetapparatuur heftrucks.

Voorzetapparatuur maakt deel uit van intern transport materiaal en is noodzakelijk voor een vlotte logistieke verwerking van goederen in magazijnen en fabrieken.

Er is een zeer ruim aanbod aan voorzetapparatuur. Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten en voor verschillende klassen van machines. Voorzetapparatuur kan je zowel kopen als huren.

Aanbouwdelen voor heftrucks en voorzetapparatuur voor hefwerktuigen zijn er in een enorme verscheidenheid, elk ontworpen voor een bepaalde toepassing en bedoeld om de functionaliteit van een specifiek type voertuig te verbeteren.

De meest voorkomende soorten voorzetapparatuur worden aan de voor- of achterkant van de heftruck gemonteerd. Het kan gaan om alles van kettingen tot lieren, van haak- en lusvoorzetsels tot palletstellingen, en van hoogwerkers tot giekkranen. De meeste voorzetapparatuur voor heftrucks kan worden verwijderd zonder schade aan het voertuig of het werkterrein toe te brengen, en vele ervan kunnen zelfs volledig worden gedemonteerd.

Veel voorzetapparatuur voor heftrucks wordt geleverd met een beperkte levenslange garantie tegen fabrieksfouten, en ze worden meestal gedekt door de garantie van een detailhandelaar ook.

Vele goederen hebben andere afmetingen en verschillende vormen.

Om ook deze goed te kunnen vervoeren, wordt er gebruik gemaakt van voorzetapparatuur.

Er bestaan verschillende soorten voorzetapparatuur die geschikt zijn voor specifieke toepassingen. De meest gangbare voorzetapparatuur is de vorkenklem. Hiermee wordt de last op de vorken van de heftruck verminderd wat als voordeel heeft dat de heftruck zeer zware goederen kan vervoeren.

Een van de nuttigste hulpstukken voor heftrucks is de snelsluitketting, waarmee de gebruiker de last snel kan verwijderen zonder een hydraulische sleutel of een ander mechanisme te hoeven gebruiken.

Sommige voorzetapparatuur voor heftrucks zijn voorzien van manometers om het huidige drukniveau aan te geven, alsmede van waarschuwingslampjes als het systeem vol raakt met brandstof.

Sommige modellen voorzetapparatuur voor vorkheftrucks hebben sloten op de liftschacht om te voorkomen dat deze wordt geopend terwijl het voorzetapparaat in gebruik is.

Voorzetapparatuur voor heftrucks en hefvoertuigen omvat bijvoorbeeld kiepbakken, kantelbakken, schepbakken, big bag dragers, schuivers, zelfkiepers, afvalcontainers, werkkooien, platformen, vatenbehandeling, sideshifts, kantelaars en diverse soorten ander hijsmateriaal. Voorzetapparatuur zijn dus specifieke hulpstukken voor op de vorken van de heftruck die speciale lading kan vervoeren.

Witgoedklemmen zijn er natuurlijk voor het transport van witgoed. Het allerbelangrijkste aan witgoedklemmen is dat de juiste klemkracht ingesteld kan worden.

Andere voorzetapparatuur voor vorkheftrucks omvat snelspanvergrendelingen en nokvergrendelingen waarmee extreem zware ladingen kunnen worden geheven zonder dat de hele machine hoeft te worden gedemonteerd.

Nokvergrendelingen vergrendelen aan beide zijden van de klem en zijn nuttig om zeer grote voorwerpen op de grond vast te zetten.

Nokvergrendelingen met snelsluiting zijn niet alleen nuttig voor het heffen van zware lasten, maar ook voor het vastzetten van voorwerpen in rijdende containers.

Deze bevestigingen kunnen worden gebruikt om diefstal van goederen uit bewegende containers te voorkomen. Ze vormen een geweldige aanvulling op de voorzetapparatuur voor vorkheftrucks en maken het bedienen van een vorkheftruck een stuk eenvoudiger.

Info over voorzetapparatuur heftrucks

Toelichting over Voorzetapparatuur heftrucks

Wat kunnen we nog vertellen over voorzetapparatuur heftrucks.

Orderpicking kan natuurlijk een stuk sneller met een heftruck met palletkeerder dan dat het met de hand moet.

Orderpicking kan sneller met een heftruck met palletkeerder dan dat het met de hand moet.

Voorzetapparatuur omvat bijvoorbeeld ook niet-aangedreven apparatuur zoals vatenheffers die het vat bij de rand oppakken en eenheden met meerdere vorken om twee pallets naast elkaar of andere lange lasten te heffen en te transporteren.

Meer info over voorzetapparatuur heftrucks nu op www.hermans-heftrucks.be.

Tags

4 Vorkenklem Meerdere Pallets | 4 Vorkenklem | Asbestkooi | Balenklem | Breed Vorkenbord | Container Die Bij Ontgrendeling Automatisch Kantelt | Heffen Grote Lasten |